Plava ekspedicija stigla u Sarajevo, slijedi im odlazak u izolaciju?

Vratili se iz Izraela

Plava ekspedicija stigla u Sarajevo, slijedi im odlazak u izolaciju?

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara trebali su večeras igrati meč prvog pretkola Evropske lige u Haifi protiv Maccabija, ali je ovaj meč odgođen zbog pet zaraženih članova ekipe Plavih.

Naime, igrači Željezničara testirali su se po dolasku u Izrael, a testovi su pokazali da ima pet zaraženih. Zbog toga je UEFA odlučila da se ova utakmica odgodi, te bi naknadno trebalo biti saopšteno kada će se meč odigrati.

Ekspedicija Željezničara večeras se vratila u Sarajevo, ali su još uvijek na aerodromu. Naime, oni su odmah iz aviona trebali u autobus kako ne bi prolazili kroz aerodrom i bili u kontaktu s ostalim putnicima.

Također, svi koji su bili negativni na testiranju u taboru Plavih trebali su potpisati rješenja o samoizolaciji u trajanju od 14 dana jer su bili u kontaktu sa zaraženim, ali su to odbili i zbog toga su još uvijek na aerodromu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

No, iako su to odbili čini se da će morati pristati, te u izolaciju u trajanju od 14 dana.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bordobjeli
Čestitam... Ipak su se vratili ne poraženi...
12 8
Quartararo20
Kompletne ekipe Slovana kao i Pristine nisu morale u karantin. Ovo samo ima u ovoj vuko****ni.
10 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi