Plavčić: Navijači mogu biti naš 12. igrač

Vitez i Zvijezda igraju derbi začelja

Plavčić: Navijači mogu biti naš 12. igrač

NK Vitez će u subotu u okviru 25. kola BHT Premijer lige dočekati ekipu Zvijezde, a ovo će biti ujedno i derbi za opstanak u ligi. 

I jednoj i drugoj ekipi su hitno potrebni bodovi, a da li će Vitez iskoristiti prednost svog stadiona ostaje da vidimo.

"Utakmica sa Zvijezdom je vrlo bitna i za nas i za Zvijezdu. Ekipa je raspoložena i radi veoma dobro, elan je prisutan nakon tri boda protiv Drine i dobre utakmice sa Slobodom. Nadamo se da je kriza rezultata prošla i maksimalnim zalaganjem u subotu možemo do tri boda na svom stadionu. Normalno da će biti mnogo lakše uz podršku većeg broja naših navijača, pa ih ovim putem pozivam da dođu i budu naš 12. igrač." izjavio je Valentin Plavčić, trener Viteza.

Za utakmicu sa Zvijezdom Valentin Plavčić neće moći računati na povrijeđene Mladena Jurčevića i Antu Hrkaća, dok su kartonirani Barišić i Jusufbašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.