Plavi na Kupresu, Crnov u Sarajevu

Ponovo problemi sa koljenom za ofanzivca Želje

Plavi na Kupresu, Crnov u Sarajevu

Samir Mlaćo

 Nogometaši Željezničara od danas se nalaze na Kupresu, svojoj sada već stalnoj pripremnoj bazi.

 Plavi su jutros doputovali i odmah odradili prvi trening, a zanimljivo da se među putnicima nije našao iskusni Samir Bekrić, te Ivan Crnov.

Bekrić ima ponudu iz Hong Konga, s kojom su upoznati i čelnici Željezničara, a da će napustiti našu zemlju bit će poznato u narednim danima. Iskusn vezista ima važeći ugovor sa Plavima, te ukoliko se transfer ostvari, na Grbavicu bi stiglo i određeno obeštećenje.

Ivan Crnov je na Grbavicu stigao početkom ove godine iz Širokog Brijega, a upisao je devet nastupa u Premijer ligi uz jedan pogodak i to u remiju protiv tuzlanske Slobode (2:2).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Crnov je odmah pri dolasku imao problema sa koljenom i propustio je pet utakmica drugog dijela sezone, a sada se javio isti problem, koji definitivno može zabrinuti struku Željezničara.

Ostao je 27-godišnji napadač u Sarajevu, pa će dodatne pretrage pokazati kada će se priključiti pripremama svog tima na Kupresu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi