Plavi odradili novi trening, Bekrić na poštedi

S priprema Želje u Antaliji

Plavi odradili novi trening, Bekrić na poštedi

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbaleri Željezničara jutros su odradili novi trening u Antaliji u sklopu priprema za proljetni dio sezone Premijer lige BiH.

Izabranici Slavka Petrovića jutros su po planu i programu odradili novi trening. U uvodnom dijelu trening igrači Želje su odradili zagrijavanje nakon čega je fokus bio na radu s loptom.

Jutrošnji trening Željezničara propustio je Samir Bekrić koji je na poštedi, ali će veznjak Plavih već u punom pogonu biti na poslijepodnevnom treningu. Trening Želje ranije je završio Radinović zbog lakše povrede, ali bi i on trebao normalno da trenira na drugom treningu.

Plavi će na pripremama u Antaliji odigrati još jednu prijateljsku utakmicu 11. februara protiv Astane. Dan kasnije ekspedicija Željezničara vraća se u Sarajevo gdje će finiširati pripreme za drugi dio sezone.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi