Plavi se spremaju za Velež, nešto bolje vijesti za Osima po pitanju povrijeđenih igrača

U toku trening na pomoćnom terenu

Plavi se spremaju za Velež, nešto bolje vijesti za Osima po pitanju povrijeđenih igrača

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara u subotu igraju na Grbavici protiv Veleža utakmicu prvog kola Premijer lige BiH.

Na premijerligaškim terenima će se konačno zaigrati fudbal nakon skoro pet mjeseci pauze, a već u prvom kolu očekuje nas derbi na Grbavici gdje će Željezničar ugostiti ekipu Veleža.

Plavi trenutno odrađuju trening na svom pomoćnom terenu gdje su ih pjesmom pozdravili i navijači.

Dobre vijesti za Amara Osima su da Luka Juričić trenira u punom pogonu i kako stvari stoje bit će spreman za Velež. No, glavna briga je Semir Štilić koji trenira odvojeno od ekipe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Štilić s jednim od trenera radi odvojeno od ostatka ekipe, baš kao i Mladen Veselinović i Sedad Subašić koji su također upitni za meč prvog kola nove sezone protiv Veleža. Ostali igrači su trenirali po planu i programu, te će biti u konkurenciji za meč u subotu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
1 2
6 6
Unknown
Postava:Erić,Šehić,Kosorić,Ikić,Stevanović,Bekrić,Sadiković,Hajdarević,,Juričić,Zec ili Stanić i Lendrić Dovesti krilo i stopera i to je to.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi