Plavšić: Čast i sreća je biti u Krstajićevom Radniku

Opravdao očekivanja

Plavšić: Čast i sreća je biti u Krstajićevom Radniku

Miloš Plavšić, ovoljetno pojačanje Radnika iz Bijeljine, u prošlom kolu protiv protiv Zvijezde 09 postigao je prvi gol za novi tim.

Po drugi put ovaj 29-godišnji fudbaler se našao u prvoj postavi Radnika, a treneru Mladenu Žižoviću na povjerenju se odužio sjajnom igrom i golom koji je pokrenuo preokret na gostovanju kod Zvijezde 09.

Za njegovu igru svi su, očekivano, imali samo riječi hvale, a zadovoljan onim što je pokazao bio je i sam Plavšić.

"Opravdao sam očekivanja navijača Radnika i stručnog štaba kada sam postigao izjednačujući pogodak, nakon toga nas ništa nije moglo zaustaviti u ubjedljivoj pobjedi nad ekipom Zvijezde 09. Zaista sam presretan, vjerujem u sebe i velika je sreća biti dio tima na čijem čelu je predsjednik Mladen Krstajić", kazao je Plavšić, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Želim da moj tim kroz prvenstvo kako bude odmicalo podiže formu, a ja se nadam da ću svojim igrama još više doprnjeti u zadatim ciljevima koji su pred nama", poručio je ovaj defanzivac.

Prije nego što je došao u Radnikk, Plavšić je u Srbiji igrao za TSC, Inđiju, Radnik, Novi Pazar, Čelarevo...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije