43

Komentari (43)

Ludilo_brale
Bravo Plemići !! Na kraju nestalo snage , al nas je Bog nagradio za borbenost . FORZA ZRINJA !!
Ljacmu1
Ibri Rahimiću su pune gaće gledajući ovo :D
MirzaBarucic
Napunio sam ti staroj puna usta, gledajući kako se grca.
Ljacmu1
Igrali su protiv Utrechta. Oni su "malo" bolja ekipa od Kaknja.
bistrik87
Super poceli, na kraju uzas, sreca nevjerovatna, ovakvu srecu imati i u drugoj tekmi tesko, nema sanse Zrinja mada i ovi nece do grupne sigurno, nisu nesto, al su opet jaci
teddy sheringham
Koje je ovo kategorije stadion, oooo Ajnadžiću??!!
frank_leone
Da je FK Sarajevo igralo naslov bi bio "Spektakularna igra bordo momaka", a ovako jedva nekako pošten članak da se napiše.
Ende
Brate... ovi su imali 27/13 udaraca na gol. Kakve veze Sarajevo ima sa tim. U sportu je sreca uvijek faktor, ja vam zelim svu srecu svijeta u revansu... ali ovo danas je bilo jedna tekma u stotinu, takva kolicina srece.
frank_leone
Ma jasno druže, ali zaista postaje iritantno kako se novinari odnose prema pojedinim klubovima. Trebali bi svi biti ponosni, ako nista drugo, na rezultat Zrinjskog. I da, nisam navijač ovog kluba ali mi je drago kad "naš" klub makar nešto pozitivno napravi.
Klopp1991
hrabra igra od početka ..to se i isplatilo
Ljacmu1
Golman je pola ekipe. To navijači Veleža najbolje znaju jer imaju jednog s 0 obrana i drugog koji je protiv Sarajeva lani u kupu dobio gol "iz svlačionice" :D
nemozetako
Isto ko sto vi imate kednog koji je primio 3 na domacem terenu od najveceg rivala. Tako da gori od vaseg ne moze biti
Ljacmu1
Od kojeg rivala?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.