Plemići predstavili prvo pojačanje
Desni bek Jadrana iz Ploča novi je član Zrinjskog (Foto: HŠK Zrinjski)

Anđelo Kordić novi igrač Zrinjskog

Plemići predstavili prvo pojačanje

U HŠK Zrinjski danas je predstavljeno prvo pojačanje u zimskoj pauzi. 

Zrinjski je na svojim službenim stranicama obznanio dolazak prvog nogometaša koji će pojačati konkurenciju u klubu. Plemići su potvrdili dolazak 21-godišnjeg Anđela Kordića, braniča koji u Mostar dolazi iz redova NK Jadran Ploče.

Anđelo Kordić je ugovor potpisao do svibnja 2024. godine a zanimljivo je da je i njegov otac Jure u dva navrata igrao u dresu Zrinjskog. Ovaj 21-godišnjak ima iskustvo igranja i u NK GOŠK a ponikao je u omladinskim kategorijama NK Široki Brijeg. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Naučite razliku između pojačanja i prinove već jednom
4 3
velezovac
Sin od Meleče iz Cazina...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi