Plemkinje protiv Holanđanki, a Krivaja na Portugalke

Plemkinje protiv Holanđanki, a Krivaja na Portugalke

Adnan Beganović

Rukometašice aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka, mostarskog Zrinjskog, u 2. kolu Kupa EHF igrat će protiv holandske ekipe Succes Schoonmaak.

Voljom žrijeba, koji je održan danas u sjedištu Evropske rukometne federacije u Beču, odlučeno je da rukometašice Zrinjskog u 2. kolu EHF Kupa snage odmjere sa holandskom ekipom Succes Schoonmaak. Prvi susret igra se u Mostaru, dok je revanš u Amsterdamu.

I rukometašice Krivaje iz Zavidovića szanale su ime svog protivnika u 3. kolu Challenge Kupu. Voljom žrijeba odlučeno je da Krivaja snage odmjeri sa portugalskom ekipom Colegio de Gaia, s tim što se prvi susret igra u Zavidovićima, a revanš je u Portugalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.