Plišek: Zasluženo smo slavili

Reakcije nakon derbija na Koševu

Plišek: Zasluženo smo slavili

U derbiju 12. kola Sarajevo je golovima Emira Obuće sa 2:0 savladalo Olimpic, a treneri obje momčadi smatraju da je rezultat realan.

"Čestitam Sarajevu na pobjedi. Bordo momčad je zasluženo slavila. Imali smo kod rezultata 0:0 i 1:0 nekoliko prilika i mogli smo utakmicu odvesti u drugom pravcu, no na našu žalost nismo uspjeli. Sarajevo je pokazalo da je s pravom u vrhu bh. fudbala i želim im mnogo sreće u nastavku sezone", rekao je trener Olimpica Nedim Jusufbegović.

"Odigrali smo dobro. Svih 90 minuta smo bili dominantniji i na kraju smo zasluženi slavili. Imali smo respekt prema protivniku, pogotovo u prvom dijelu, no u drugom dijelu smo se malo opustili i došli smo do pobjede. Postigli smo dva prelijepa gola, a imali smo i malo sreće", istakao je trener bordo momčadi Jirži Plišek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.