Pobjeda Austrije, Dilaveru 90 minuta, Hamziću crveni karton

Tipp 3 Bundesliga Austrije

Pobjeda Austrije, Dilaveru 90 minuta, Hamziću crveni karton

Bečka Austrija je rezultatom 2:1 na domaćem terenu porazila posljednjeplasirani Innsbruck i uhvatila priključak za drugim mjestom na tabeli Tipp 3 Bundeslige Austrije.

Jun je domaće doveo u vodstvo nakon 20 minuta utakmice, a iznjednačio je Ji-Parana deset minuta prije odlaska na odmor. Pominjani Jun petnaest minuta prije kraja postigao je pogodak za konačnih 2:1.

Emir Dilaver odigrao je svih 90 minuta u pobjedničkom timu. Armin Hamzić na drugoj strani igrao je do 55. minuta kada je zaradio drugi žuti karton. Austrija je sa 35 bodova na četvrtom mjestu na tabeli, dok je Innsbruck posljednjeplasirani 17 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.