Pobjeda Krasnodara, Vranješu klupa

Pobjeda Krasnodara, Vranješu klupa

Midhat Šljivak

U završenim utakmicima 28. kola  ruske Premier lige pobjede su ostvarile ekipe Krasnodara kod Volge, te Tereka nad Amkarom.

Krasnodar je na gostovanju kod Volge upisao tri boda golovima u drugom poluvremenu. Poveli su gosti preko Martsvaladzea u 59. minuti, da bi konačnih 2:0 postavio Movsisyan u sudijskoj nadoknadi. Ognjen Vranješ je ovaj susret odgledao sa klupe gostiju.

U druga dva susreta koji su odigrani danas Terek je golom  Antonia Ferreire iz 70. minute došao do tri boda u duelu sa Amkarom iz Perma, dok su Kuban i Samara odigrali neriješeno 1:1.

Premier liga 28. kolo:

Volga-Krasnodar 0:2
Terek-Amkar 1:0
Kuban-Samara 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.