Pobjeda Marseilla kod Ajaccioa

11. kolo Ligue 1

Pobjeda Marseilla kod Ajaccioa

Marseille je u okviru 11. kola francuskog fudbalskog šampionata gostovao kod ekipe Ajaccio te je slavio pobjedu rezultatom 0:2.

U prvom poluvremenu, igralo se solidno, ali i oprezno na obje strane. Nakon prvih 45 minuta golova nije bilo, a oba pogotka na susuretu postignuta su u drugom poluvremenu.

 

Deset minuta je proteklo u nastavku susreta, a Dede Ayew je na asistenciju Kaborea pogodio za vodstvo gostiju. Do kraja susreta, domaća ekipa je napadala, ali bezuspješno. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

Gosti su ponovno u 87. minti bili uspješniji te su potvrdili svoj trijumf u ovom susretu golom Jordana Ayewa. Asistenciju ja upisao Mathieu Valbuena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.