"Pobjeda protiv Leicestera nakon preokreta je veliki korak za nas"

Tvrdi Jurgen Klopp

"Pobjeda protiv Leicestera nakon preokreta je veliki korak za nas"

Eldar Ganibegović

Jurgen Klopp je izjavio kako je pobjeda Liverpoola protiv Leicestera veliku korak za njegovu momčad.

Već nakon tri minute igre Lisice su stigle do vodstva preko Vardyja, ali Salah je u drugom dijelu meča postigao dva gola i tako svojoj ekipi obezbijedio nova tri boda.

Liverpool u posljednjih 15 utakmica u svim takmičenjima nije izgubio, a Klopp je za Sky Sports rekao: "Naša reakcija poslije primljenog gola je bila sjajan, ovo je veliki korak za nas i mentalitet je također bio fantastičan."

"Publika je bila odlična i mnogo nam je pomogla. Na Anfieldu se može dogoditi da navijači nisu strpljivi, ali danas su vidjeli kako ekipa daje sve od sebe, pa je to bila jedna od najboljih atmosfera koju smo do sada imali, i trebala nam je."

"Utakmicu smo odigrali skoro pa savršeno, osim situacije kada smo primili pogodak."

Nijemac se poslije dotakao igara trenutno svog najbolje igrača Mohameda Salaha.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On nikada neće prestati postizati golove. Imao je dvije velike šanse u prvom dijelu, ali je promašio. Tako to ide u životu i nogometu. Odradio je fantastičan posao i sretan sam zbog njega", izjavio je menadžer Redsa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi