Pobjedom nad Slobodom krenuti u novo prvenstvo

Čelik pred duel sa Slobodom

Pobjedom nad Slobodom krenuti u novo prvenstvo

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će u jednoj od najzanimljivijih utakmica prvog kola Premijer lige BiH na Bilinom polju dočekati ekipu Slobode. 

Danas je u prostorijama kluba održana i press konferencija, na kojoj su se prisutnima obratili, v.d. direktor Adnan Nuhagić, trener Elvedin Beganović, te novi igrači Sead Bučan, Dženis Huseinspahić i Goran Popović.

Iako pred sutrašnju utakmicu ima dosta problema, budući da ponovo na klupi zbog nedobijanja radne dozvole sjediti Boris Pavić, dok papiri nisu riješeni ni za Stipu Baraća, a utakmicu će i radi crvenog kartona iz prošlog prvenstva propustiti Vernes Selimović.

Uprkos problemima, svi su uvjereni da će sutra Čelik nakon dugo vremena ostvariti pobjedu na otvaranju prvenstva. 

Prema riječima trenera Elvedina Beganovića, trebalo bi biti nekoliko promjena u ekipi u odnosu na pripremne utakmice, a danas je u klubu potvrđeno sinoćnje pisanje našeg portala o angažovanju Benjamina Čolića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bivš igrač Željezničara danas će na Bilinom polju potpisati dvogodišnji ugovor, te će se večeras priključiti ekipi na posljednjem treningu pred sutrašnju utakmicu. Nastup Čolića u crno-crvenom dresu očekuje se za par kola, budući da nije prošao pripreme sa ekipom.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.