Pobjedom Šibenika najavljeno 5. kolo

Prvenstvo Hrvatske

Pobjedom Šibenika najavljeno 5. kolo

Edmir Škorić

U petom kolu HNL-a Šibenik, za kojeg nastupa naš mladi reprezentativac Ermin Zec, uspio je pobijediti u Zaprešiću Inter s minimalnih 1:0. Gol odluke postigao je Elez već u 5. minuti nakon što je realizirao najstrožu kaznu.

Nakon što su namučili Hajduk, te sa Poljuda odnijeli bod, Zaprešićani su večeras zakazali. Na svom terenu poraženi su od Šibenika, a gol odluke postigao je Elez nakon samo pet minuta igre. Naime, Elez je bio siguran realizator najstrožije kazne, a do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao.

Tako se Šibenik iskupio svojim navijačima za (samo) bod kod kuće protiv Slaven Belupa. Ovom pobjedom Šibenik se popeo na šesto mjesto sa ukupno osam osvojenih bodova. Sada Šibenik i Inter imaju isti broj bodova.

HNL, 5. kolo:

Inter Zap. - Šibenik 0:1
Lokomotiva Z. - Cibalia
Osijek - Međimurje
Slaven Belupo - Karlovac
Sesvete - Istra 1961
Varteks - NK Zagreb
Zadar - Dinamo Zagreb
Rijeka - Hajduk Split

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.