Počela prodaja ulaznica za spektakl na Koševu

Sarajevo dočekuje Galatasaray

Počela prodaja ulaznica za spektakl na Koševu

Turski velikan Galatasaray u narednim danima će doputovati u bh. prijestolnicu povodom odigravanja prijateljske utakmice sa FK Sarajevo. 

Svečana proslava 70. rođendana FK Sarajevo započet će 14. novembra prijateljskom utakmicom protiv Galatasaraya, a ulaznice za spektakl na Koševo danas su i zvanično puštene u prodaju. 

U slobodnoj prodaji ulaznice je moguće pronaći u zvaničnim Fan shopovima (Maršala Tita 38/b, Bezistan), kao i na prodajnim mjestima u gradu Sarajevu, ispred Gradske tržnice, te na platou KSC Skenderije. Na dan utakmice, svi navijači moći će kupiti ulaznice i na prodajnim mjestima na Koševu, koja će biti otvorena tri sata uoči prvog sudijskog zvižduka. 

Na samim prodajnim mjestima navijači Sarajeva će moći kupiti i nekoliko proizvoda iz ponude Fan Shopa, koji su isključivo napravljeni uoči utakmice sa Galatasarayom i dostupni su u limitiranoj seriji. 

Vrijedi istaći da je za nadolazeći duel između Sarajeva i Galatasaraya u prodaju pušteno 22.000 ulaznica, a navijači turskog kluba utakmicu će gledati sa tribine “Zapad” koševskog stadiona, koristeći ulaze A1, A2 i A3.

Cijene ulaznica za prijateljsku utakmicu:

Zapad 20 KM, za aktivne članove 15 KM
Istok 15 KM, za aktivne članove 10 KM
Sjever Vedran Puljić - 6 KM
Zapad VIP Galerija 30 KM, za aktivne članove 25 KM

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije