Počeli pregovori između Reala i Milana, Kaka blizu San Sira

Brazilac na pragu povratka u Italiju

Počeli pregovori između Reala i Milana, Kaka blizu San Sira

Talijanski div Milan potvrdio je da želi opet u svojim redovima vidjeti čovjeka koji je zenit svoje karijere doživio upravo među Rossonerima.

Kaka je na izlaznim vratima Santiago Bernabeua. Njegova karijera je krenula silaznom putanjom kako je Milan zamijenio Madridom, a Brazilac se nada da će se vratiti na staze stare slave u svom bivšem klubu. I sam Kaka je izjavio kako bi se volio vratiti u Milan. 

 

"Situacija u Realu nije dobra ni za mene ni za Real. Otvoren sam za svaku opciju. U Milanu sam doživio mnogo lijepih trenutaka i tamo još uvijek imamo dosta prijatelja. Bit ću sretan ako nađemo riješenje kojim ćemo biti zadovoljni i Real Madrid i ja," rekao je Kaka. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Klubovi su navodno započeli preogovore danas oko Kakinog mogućeg transfera. Milan će vjerovatno željeti dovesti Kaku na posudbu, sa mogućnošću otkupa ugovora na kraju sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.