Počeli radovi na krovu istočne tribine stadiona Grbavica
Foto: FK Željezničar/Facebook

Kako se i najavljivalo

Počeli radovi na krovu istočne tribine stadiona Grbavica

Radovi na izgradnji krova istočne tribine stadiona Grbavica počeli su danas, kako se i najavljivalo.

Radovi su trebali početi i ranije, ali Upravni odbor je donio odluku da ne počnu sve dok ne završi prvi dio sezone, odnosno dok se ne završi utakmica protoiv Veleža koja je bila i posljednja ove godine na Grbavici.

To što je početak radova malo kasnio neće uticati na datum okončanja istih, pa bi sve trebalo biti gotovo već do kraja januara naredne godine.

Dakle, Plavi će prvi meč u proljetnom dijelu sezone igrati na nešto drugačijoj Grbavici koja će već tada imati krov i na istočnoj tribini.

Podsjetimo, Željo se nakon 19 odigranih kola nalazi na drugoj poziciji sa bodom manje od lidera Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1571956549
MasAllah hairli bilo....
9 1
bosanac
Najaci stadion
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti