Počeli radovi na stadionu Pod Bijelim brijegom

Zrinjski se sprema za Evropu

Počeli radovi na stadionu Pod Bijelim brijegom

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog nalaze se trenutno u Sloveniji gdje se spremaju za početak nove sezone.

Nova sezona počinje već za nekoliko sedmica kada će naši klubovi igrati evropske utakmice. Dok se igrači mostarskog kluba spremaju u Sloveniji danas su Pod Bijelim brijegom počeli radovi.

Zrinjski je saopštio da su počeli iinfrastrukturni radovi koji zajednički realiziraju Nogometni savez BiH, HŠK Zrinjski i Grad Mostar, a riječ je o projektu “Unaprjeđenje reflektorske rasvjete na stadionima Premijer lige BiH”.

Radovi će se obaviti u cilju ispunjavanja obaveznih korekcija u skladu s UEFA propisima, instrukcijama i zahtjevima i standardima, a sve u procesu ispunjavanja kriterija za dobivanje Kategorije 3 prema UEFA Pravilniku o stadionskoj infrastrukturi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bit će realizovan i projekt elektronske kontrole pristupa ulazima za gledatelje koji zajednički realizuju NS BiH i HŠK Zrinjski, kao i projekt sistema videonadzora koji će realizirati mostarski klub.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zrinja1905
Jebi malog Vehleza
0 24
Mirko
Treba tužiti ove sto nose petokrake ,oni su nam oteli stadione i zabranili nam rad zbog našeg imena.Komunjare su i Bakinog dedu ubile zato sto je bio predsjednik Zrinjskog ,bio pošten i govorio istinu.On je i ustašama bio trn u oku jer je i njima yebavo sve po spisku ali se oni nisu usudili dirati ga kao komunjare
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi