Počeo Hasetov memorijal: Bosna nakon preokreta bolja od Olimpika

Prvi meč turnira

Počeo Hasetov memorijal: Bosna nakon preokreta bolja od Olimpika

S. Mlaćo, foto: A. Berbić

Danas je u Sarajevu započeo 25. Memorijalni turnir Asim FerhatoviĆ-Hase" koji će se naredna dva dana igrati u dvorani Skenderiji.

Turnir su otvorili federalni prvoligaši Olimpik i Bosna Visoko, a veoma zanimljivom susretu Bosna je na kraju slavila rezultatom 4:3.

Bosna je povela u sedmoj minuti preko iskusnog Denisa Cane, ali Olimpik pogotcima Tatara i Čizmića.

Na 3:1 povisio je Tatar pogotkom u 23. minuti i činilo se da će Olimpik slaviti pobjedu, međutim Bosna se nije predavala.

Dvije minute kasnije Nuhanović smanjuje na 3:2. U tim trenutcima gledali smo otvoren meč u kojem su više  pokazali gosti i pogotcima Nuhanovića i Cane slavili pobjedu.

28. Memorijalni turnir "Asim Ferhatovć-Hase"

FK Olimpik - NK Bosna Visoko 3:4

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Olimpik: Hodžić, Tatar, Zeba, Čvoro, Čizmić, Selmanović, Dedić, Baručija, Mladina, Bašić.

NK Bosna Visoko: Bekan, Sadiković, Čabaravdić, Cana, Pandžić, Suđuka, Sejdić, Hodžić, Nuhanović, Klačar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi