Početkom godine mu otkrili rak, a u četvrtak će zaigrati za Manchester United?

Taylor pobijedio opaku bolest

Početkom godine mu otkrili rak, a u četvrtak će zaigrati za Manchester United?

E. Škorić

Mladi nogometaš Manchester Uniteda Max Taylor (19) bit će u kombinacijama za meč s Astanom.

Crveni vragovi u četvrtak gostuju kod Astane u susrestu Evropske lige, a na oduševljenje tamošnje sportske javnosti, navijača i svih sportskih radnika, Ole Gunnar Solskjaer je odlučio da u tim uvrsti Maxa Taylora.

Taylor je "upao" u tim Uniteda samo 12 mjeseci nakon što je započeo liječenje hemoterapijom. Njemu je dijagnosticiran rak, ali se dječak izborio s opakom bolešću.

Mladi nogometaš je početkom godine objavio fotografiju iz bolničke postelje, a klub je tada saopštio da je tijelo mladog igrača dobro reagovalo na liječnje hemoterapijom.

Dobio je podršku svih u Manchesteru i evo već u četvrtak možda zaigra protiv Astane. Ranije u oktobru je već igrao za U23 tim Manchester Uniteda, no sada čeka veliku šansu i u seniorskoj konkurenciji.

View this post on Instagram

Delighted to have the all clear 🙌. Please donate to all the charities that helped me by the link in my bio👍

A post shared by Max Taylor (@maxtaylor00) on

Potražite više informacija na temu Premier league:

View this post on Instagram

⚫️⚪️

A post shared by Max Taylor (@maxtaylor00) on

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
mashallah
2 0
Plavi orkestar
Samo u Bosni nikad nikoga ni od cega ne izlijeciše.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi