Pochettino: Ovo je najgori dan u mom životu

Trener Tottenhama ne krije razočaranje

Pochettino: Ovo je najgori dan u mom životu

D. Vejo

Do jučer su se borili za titulu a danas su završili kao trećeplasirani tim Premiershipa. Fudbaleri Tottenhama koji su važili za glavnog konkurenta u borbi za tron, pregaženi su danas u pravom smislu riječi od već ispale ekipe Newcastlea. 

Bilo je 5:1 za Svrake. Poraz koji je gurnuo Tottenham na treću poziciju na tabeli, dok je Arsenal na kraju završio kao drugoplasirana ekipa u prvenstvu. Strateg Spursa, Argentinac Mauricio Pochettino nije krio nezadovoljstvo današnjim porazom.

"Ovo je najgori dan u mom životu. Pored toga što je ekipa Newcastlea ispala iz Premiersipa oni su uspjeli sa 10 igrača da nam postignu čak tri pogotka, što je nedopustivo jer do prije nekoliko dana borili smo se za titulu u ligi. Jako sam razočaran", ističe za tamošnje medije trener Londonaca, Pochettino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti