Pochettino: Spremni smo biti među najboljima u svijetu

Velike ambicije u Tottenhamu

Pochettino: Spremni smo biti među najboljima u svijetu

Mauricio Pochettino je uvjeren da će Tottenham uskoro postati jedan od najboljih klubova na svijetu. 

Spursi pod vodstvom Argentinca igraju odlično ove sezone i trenutno se nalaze na drugoj poziciji. Iako je titula trenutno, objektivno gledajući, daleko od White Hart Lanea, trener Mauricio Pochettino smatra da je pitanje vremena kada će njegov tim početi osvajati trofeje. 

"Nekoliko pehara bi značilo odličan početak. Potrebno je vrijeme da se napravi jedan jak sastav i pobjednički mentalitet, a uskoro se završava novi stadion. Gledajući sada, spremni smo za velike domete i status jednog od najboljih na svijetu" izjavio je Pochettino.

Da Pochettino ima velike ambicije sa Tottenhamom potvrđuje i to što je nedavno produžio ugovor do ljeta 2021. godine. Podsjetimo, on je prije preuzimanja Tottenhama vodio Southampton i Espanyol. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti