Pochettino: Zaslužili smo barem remi na Anfieldu

Menadžer Tottenhama tvrdi

Pochettino: Zaslužili smo barem remi na Anfieldu

Menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino nije bio zadovoljan ishodom utakmice koju su njegovi momci na Anfieldu odigrali protiv Liverpoola.

Tim iz sjevernog Londona poražen je rezultatom 3:2 iako je dva puta stizao prednost domaćih.

"Razočarani smo rezultatom zato što smatram da smo zaslužili barem bod sa ovog susreta. Utakmica je bila sjajna, moji momci su odigrali odlično i žao mi je što su sada tužni. Moramo se pomiriti s tim i krenuti dalje", rekao je Argentinac na klupi Spursa i dodao:

"Radujem se nastavku sezone jer uživam raditi s ovim momcima koji se zaista trude, a ja sam zbog toga ponosan. Moramo popraviti samo jednu stvar a to je da smanjimo broj greški. U prvom poluvremenu smo mnogo griješili i davali Liverpoolu šanse. Ipak, zaslužili smo više od poraza".

Tottenham sada zauzima šesto mjesto na tabeli sa 43 boda a od mjesta koje vode u Ligu prvaka udaljeni su samo dva boda nakon nepunih 25 kola.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti