18

Komentari (18)

snjesko
Imali ko link za pogledati??
senad035
Može sarajevo ovo proc vjerujte mi
Tarik_Hakalo
DANAS SMO SVI BOSANCI I HERCEGOVCI HZ!!! SRETNO SARAJEVO, PREDSTAVLJATE BOSNU I HERCEGOVINU!!!
Lavillenie
Tarik_Hakalo
@Lavillenie tvoj problem, četalju.
pjanke.sa
leader_of_wolves
Napisali hajmo celik pokusavaju se nama zenicanima uvuc da navijamo za njih haha da dolazi Barcelona mi bi navijali za klub iz BiH, mislim barem ja, svim srcem veceras uz Bordo klub!
leader_of_wolves
@Gazija Ma druze da hoce Sarajevo na penale dobit samo da udje u grupnu fazu nek digne rejting BiH lige, nisam od onih sto mrze a iskreno navijam za svoj Čelik, ali sad kad pocne utakmica logicno da cu navijat za Sarajevo!
Rajvosa2019
Ahmooooo povedi nas , odbrana veceras mora biti beton
pjanke.sa
@Rajvosa2019 velika su muda igrati ovu tekmu 4:3:3. a i ne znam, po meni Serbecic treba igrati sa Milicevicem dole...ne znam vise nisam pametan u pm trnu mi prsti od nervoze :-)
Rajvosa2019
@pjanke.sa i ja sam zapet kao puska jarane , samo cekam da krene - samo da neprimimo rano gol- da je izdrzat prvo poluvrjeme , Pa u drugom nesto pokusati prema naprijed . Taj 4-3-3 ce biti mislim vise u stilu 4-5-1 - Ahmo sam u spicu- zatvoriti sredinu Pa pokusati preko krila se probiti / mislim / ali vidjecemo / samo da izdrzimo prvi val napada
leader_of_wolves
@Rajvosa2019 njima druze samo treba usporiti igru i umrtviti loptu jer s njima ne moze se brzo igrati, samo od noge do noge, svaka ostrvska ekipa je trkacka..
hzsg
Jurišššš BORDO BIJELI
FK_Lew.
ne vjerujem da su serbecic i salcin na klupi..
Tas14
Za Salčina razumljivo, Šerbečić mora odmah u drugom poluvremenu
quaresma 18<<<
FK_Lew.
Bhf111
Za saraajvooo za hordee zlaa za cijelu bosnuu igraaj tiii saraajvooo ooo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.