Počinje Memorijalni turnir Galib Mujičić

Počinje Memorijalni turnir Galib Mujičić

Ovog vikenda u Vitezu se odigrava 18. memorijalni turnir "Galib Mujičić", na kojem će pored organizatora, domaćeg drugoligaša FK Vitez, učestvovati prvoligaši, bihaćko Jedinstvo, kakanjski Rudar i premijerligaš Travnik.

Na ovom tradicionalnom turniru, na kojem su dosad uglavom igrali klubovi u kojima je nastupao rahmetli Galib Mujičić, po prvi put će izostati prošlogodišnji pobjednik Čelik, umjesto kojeg će nastupiti bihaćko Jedinstvo.

Prvog dana turnira, u subotu 20. jula sa početkom u 16 sati i 30 minuta snage će odmjeriti domaći drugoligaš FK Vitez i NK Jedinstvo, dok će u 18 sati i 30 minuta igrati Travnik i Rudar.

Rahmetli Galib Mujičić u svojoj karijeri nastupao je za Rudar odakle je prešao u Timok iz Zaječara (Srbija), a zatim nekoliko sezona igrao u Čeliku i Travniku, te na kraju u matičnom klubu FK Vitez.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti