Počinje Spars interna liga (SIL)

Za članove košarke OKK Spars

Počinje Spars interna liga (SIL)

S. Mlaćo

U danima vikenda počinje Spars interna liga (SIL), odnosno takmičenje za članove škole košarka OKK Spars Ziraat Bank.

Svi polaznici će imati priliku igrati prave košarkaške utakmice, a na kraju lige će najuspješniji timovi i biti nagrađeni. Spars interna liga se igra u tri takmičarske generacije (MAXI, MIDI, MINI), a tokom sezone će biti odigrano preko 100 utakmice koje će biti odigravane u SD "Novo Sarajevo" na Grbavici. 

Nakon svakog odigranot kola nagradit će se najuspješniji u svim generacijama (idealna petorka, MVP), a najtalentovaniji pojedinci tokom i završetka lige nastavljaju svoje košarkaško usavršavanje u selekcijama OKK Spars.

Sve informacije o svim timovima učesnicima lige možete pronaći na zvaničnoj stranici KK Spars, tačnije na slijedećem linku: http://kkspars.com/new/index.php/novosti/nasi-internacionalci/5957-ucesnici-i-timovi-spars-interne-lige

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi