Počinje ugradnja čitača karata na stadion Koševo

U cilju modernizacije

Počinje ugradnja čitača karata na stadion Koševo

M. Šljivak

Stadion Asim Ferhatović Hase uskoro će dobiti još jedan bitan dodatak u projektu modernizacije koju je pokrenula Općina Centar Sarajevo.


Nedavno je u prostorijama Općine Centar održan sastanak na temu modernizacije najvećeg bh. stadiona, kako bi on bio osposobljen za odigravanje svih međunarodnih utakmica.

Po ovogodišnjem budžetu predviđeno je 1.200.000 KM za modernizaciju Koševa, a prvi projekat je ugradanja čitača karata.

Sutra će biti potpisan ugovor sa izvođačem radova koji će postaviti opremu za kontrolu pristupa gledalaca na stadion (sa čitačima i barijerama), a vrijednost ugovora je 385.975,98 KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom periodu očekuju se dodatni projekti i svakako da su ulaganja u stadion Koševo itekako dobra vijest za sve navijače FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Samo_Realan
Ja kao navijač Želje razočaran sam što naš najveći stadion ne ispunjava uslove uefe, pa Bakire sta radite, renovirajte ovo ba, može biti jedan od najljepših u Europi i najvecih, a vas boli racku, puštate da propada, sramota djeteta mi
9 1
Maximilian
Pametnije da su teren uradili ali koga briga kada se tal uzima.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi