Podgrmeč nije otputovao u Veliku Kladušu

Teška situacija u klubu iz S.Mosta

Podgrmeč nije otputovao u Veliku Kladušu

S. Mlaćo

U 12.kolu Druge lige Federacije BiH grupa Zapad u subotu su u Velikoj Kladuši snage trebali odmjeriti nogometaši Krajišnika i Podgrmeča iz Sanskog Mosta,  ali to se nije desilo.

Naime, gosti iz Sanskog Mosta se nisu pojavili na stadionu, te tako susret i nije odigran. 

 "Na utakmicu se nije pojavila ekipa NK Podgrmeč iz još ne razjašnjenih okolnosti, a najverovatnije iz razloga što nisu izmirili ranije finansijske obaveze prema N/FS FBIH kao i službenim licima iz predhodnog kola, a informaciju o tome da sredstva nisu uplaćena sam dobio neposredno prije početka utakmice. I pored toga službena lica su sačekala vrijeme za početak utakmice, kada smo se definitivno uvjerii da se ekipa NK Podgrmeč nije pojavila te i da se utakmica neće odigrati", stoji u zapažanju delegata ove utakmice Safeta Čatića.

Treba istaći da je Podgrmeč u novu sezonu Druge lige Federacije BiH grupa Zapad krenuo sa minusom od šest bodova, a razlog je neodlazak na posljednju utakmicu prošle sezone Prve lige Federacije. Očigledno se situacija od tada nije popravila pa za ovaj klub slijede veoma teški dani. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi