Podjela bodova u Koprivnici, remi Belupa i Dragovoljca

1. HNL, 20. kolo

Podjela bodova u Koprivnici, remi Belupa i Dragovoljca

Nogometaši Slaven Belupa su u okviru 20. kola 1. HNL na svom terenu u Koprivnici remizirali sa posljednjeplasiranim sastavom Hrvatskog Dragovoljca odigravši 1:1

Nakon što je prvih 45 minuta utakmice okončano bez pogodaka, već na samom početku drugog dijela igre Brlek je pogodio mrežu gostiju za vodstvo Belupa.

Sredinom drugog poluvremena gosti su preko Rašića stigli to 15. ovosezonskog gola koji im je donio deseti ovosezonski bod.

Mreže su do su do kraja susreta u Koprivnici mirovale, pa je na kraju utakmica završena podjelom bodova. Dragovoljac je tako upisao sedmi, a Belupo deveti remi u ovoj sezoni HNL-a. 

1.HNL, 20. kolo:
Slaven Belupo – Hrvatski Dragovoljac 1:1 (Brlek 47 / Rašić 71)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.