Podjela bodova u susretu između Celte i Deportiva

Deveto kolo španske Primere

Podjela bodova u susretu između Celte i Deportiva

Celta iz Viga je u ovom golu španske Primere dočekala Deportivo iz La Corune, a u ovom susretu nakon 90 minuta pobjednika nije bilo (1:1).

Domaći su susret otvorili jako dobro i od samog starta su igrali otvoreno. Takva igra im se isplatila u osmoj minuti susreta kada je na asistenciju Aspasa pogodio Bermejo. Gosti su ipak, nakon tog gola, uspjeli da se vrate, a pogodak je u 29. minuti postigao Dominguez Lamas. Asistenciju je upisao Valeron. 

 

To je bio konačan rezultat prvog poluvremena.

 

U drugih 45 minuta obje strane su pokušavale da dođu do pogotka koji će im osigurati osvajanje punog plijena. Treba također napomenuti da je domaći sastav od 51. minute igrao sa igračem manje budući da je Cabral dobio drugi žuti karton.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Promjene rezultata nije bilo, te se Celta i Deportivo u ovom susretu podijelili bodove.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti