Podolski: Pogriješio sam što sam otišao u Inter

Nijemac priznao grešku

Podolski: Pogriješio sam što sam otišao u Inter

Edmir Škorić

Nijemac Lukas Podolski priznaje da je odlazak u Inter bio pogrešan potez.

Podolski je u Interu prošle sezone igrao na posudbi iz Arsenala i smatra da to nije bio najbolji potez.

“Engleski nogomet najbolje odgovara mom stilu, ali znam kako se odjednom sve može promijeniti”, kazao je Podolski za Bild, dodavši:

“Imam karakteristike da se prilagodim raznim timovima, ali bila je greška otići u Inter. U nogometu jednostavno imate trenutke kada vam stvari ne idu najbolje. Niste uvijek starteri, ali morate da prihvatite odluke trenera i da radite na sebi”.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podolski je u Arsenal stigao 2012. godine i planira da se vrati na Emirates.

“U Arsenalu sam se uvijek osjećao dobro. Imam sjajnu vezu s menadžerom, navijačima i sa ekipom. Vraćam se u igru, moram pokazati da imam kvalitet za Arsenal”.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.