Podrinje želi nova tri boda u semberskom derbiju

Podrinje dočekuje Jedinstvo

Podrinje želi nova tri boda u semberskom derbiju

M. Jakovljević

U subotu se u okviru 19. kola Druge lige Republike Srspke grupa Istok igra semberski derbi. Lider na tabeli FK Podrinje iz Janje na svom terenu dočekuje ekipu FK Jedinstvo Brodac.

U Janji kažu da cijene svog protivnika koji ima iskusnu ekipu, ali su uvjereni da mogu do novih bodovas.

"Naš konačni cilj je povratak u Prvu ligu Republike Srpske. Idemo korak po korak i ne smijemo dopustiti nikakvo iznenađenje. Napredak iz Donjeg Šepka čeka naš kiks pa da nam se primakne. Imam povjerenje u naše igrače da će pružiti maksimum i da će upisati novu pobjedu. Očekujem i veliku pomoć naših navijača i fer i korektno bodrenje", istakao je trener Podrinja Senad Hadžić.

Podsjetimo, drugoplasirani Napredak na svom terenu će u 19. kolu snage odmjeriti sa FK Mladost. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi