Pogađate ko su legende sa fotografije?

Bodrili reprezentaciju Kolumbije

Pogađate ko su legende sa fotografije?

Reprezentacija Kolumbije večeras je očitala fudbalsku lekciju Poljskoj pobijedivši je sa visokih 3:0 i izbacivši je na taj način sa Mundijala.

Kolumbijci su zaista odigrali sjajan susret i golovima Mine, Falcaa i Cuadrada su potpuno dotukli Poljake koji nisu znali šta ih je snašlo, a podršku sa tribina su dobili i od dva legendarna fudbalera ove reprezentacije.

Kamere su nakon trećeg pogotka Kolumbijaca na tribinama "uhvatile" Carlosa Valderramu i Renea Higuitu kojih se nešto stariji ljubitelji fudbala rado sjećaju. Radi se o legendarnom veznom fudbaleru iz Kolumbije i legendarnom golmanu koji je ostao upamćen po svojim atraktivnim potezima i čestom zabavljanju publike zbog čega je bio omiljen kod neutralnih navijača.

Sigurno da njihovo prisustvo mnogo znači reprezentativcima Kolumbije koji će u posljednjem kolu grupe H igrati protiv Senegala za plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva. Podsjetimo, oni su prije četiri godine došli do četvrtfinala u Brazilu kada su ispali od domaće selekcije.

Top Komentari

Benjamingst
To su oni sto je Yugoslavia na SP 1990 pobjedili 1:0.... jedan branio, a drugi zuti igru gradio.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi