Ima li Poljaka na tribinama? Kolumbijci okupirali Kazan Arenu, izdvaja se jedna ljepotica
Poljski navijači su potpuno neprimjetni u prvom poluvremenu pored kolumbijskih.

Velika podrška sa tribina

Ima li Poljaka na tribinama? Kolumbijci okupirali Kazan Arenu, izdvaja se jedna ljepotica

Fudbalska reprezentacija Kolumbije ima nevjerovatnu podršku na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Kolumbijci su naprosto ludi za fudbaloim i nije im bilo mrsko preći hiljade i hiljade kilometara kako bi stigliu u Rusiju i bodrili svoje reprezentativce da ostvare što bolji plasman na Svjetskom prvenstvu.

Prema nekim procjenama preko 20.000 Kolumbijaca je kupilo kartu za meč protiv Poljske, ali utisak je da ih je na stadionu možda i čitavih 30.000. To su najbolje osjetili večeras Poljaci koji protiv sebe imaju, osim igrača Kolumbije, i njihove navijače koji su Kolumbijce u prvom dijelu vodili do vodstva od 1:0.

Inače, prije početka Prvenstva je objavljeno da su Kolumbijci treća nacija po broju kupljenih karata za Mundijal, odmah iza Sjedinjenih Američkih Država i Brazila. Kolumbijci su navodno ukupno kupili od 60.000 karata prije početka Svjetskog prvenstva, a ne treba sumnjati u to da će taj broj dodatno rasti ako se ntim bude plasirao u knock-out fazu takmičenja.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Na tribinama je posebnu pažnju izazvala i jedna prelijepa navijačica Kolumbije čija se fotografija brzo našla na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi