Pogba je u ekipi, ali svi se pitaju gdje je najveća zvijezda ovog tima

Alexisa ni na mapi

Pogba je u ekipi, ali svi se pitaju gdje je najveća zvijezda ovog tima

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda danas igraju na gostovanju protiv West Hama u okviru sedmog kola engleskog Premiershipa.

Nakon kiksa protiv Wolverhamptona pred Unitedom je teško gostovanje, ali navijači se nadaju da će uspjeti osvojiti tri boda. Atmosfera u svlačionici Crvenih đavola je daleko od idealne jer su se sukobili Jose Mourinho i Paul Pogba, ali čini se da francuski veznjak nije jedini koji ima problema s trenerom.

Mourinho je i pored svega odlučio uvrstiti Pogbu u početni sastav za današnji okršaj, no ono što je mnoge iznenadilo jeste da Alexisa Sancheza nema ni na mapi. Čileanac koji je u januaru stigao kao veliko pojačanje iz Arsenala još uvijek se nekako traži u Unitedu, a Mourinho je odlučio da danas neće biti uopšte u konkurenciji za meč.

Alexis je doputovao s ekipom u London i jutros je čak objavio fotografiju sa saigračima, no Mourinho je sve iznenadio odlukom da Čileanca ostavi na tribinama. Naravno, engleski mediji odmah su počeli špekulisati da je Portugalac došao u sukob i s Alexisom kojeg krivi za loše rezultate na početku ove sezone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi