Pogba se razočarao u svog brata Florentina

Florentin navija za Arsenal

Pogba se razočarao u svog brata Florentina

Endin Čaušević

Ekipa Manchester Uniteda danas na domaćem terenu igra meč 7. kola Premier lige protiv Stokea.

U prvom timu kluba sa Old Trafforda nalazi se Paul Pogba koji je ovog ljeta stigao iz Juventusa za 105 miliona eura. Poznato je da je Pogba upravo iz Uniteda otišao u Juve jer nije imao priliku za igru u Crvenim đavolima.

Pogbin brat Florentin trenutno nastupa za St. Etienne i priznao je da prati partije Paula. Ipak, dodao je da  mu je Paul rekao da je razočaran u njega jer ne navija za United.

"Istina je da se razočarao kada sam mu rekao da ne navijam za United. Ja sam veliki fan Arsenala i tako će uvijek biti. Moj san je da zaigram u Engleskoj i nadam se da će se to ostvariti. Imao sam neke ponude ovog ljeta, ali odlučio sam da ih odbijem", rekao je Florentin Pogba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi