Pogba spreman za uzvrat protiv Real Madrida

Dobre vijesti za Staru damu

Pogba spreman za uzvrat protiv Real Madrida

Paul Pogba uspješno se oporavio od povrede i već u utakmici 35. kola Serie A protiv Cagliarija upisao se u listu strijelaca. 

Francuski fudbaler bio je primoran pauzirati više od sedam nedjelja, a povredu je bio zadobio u meču protiv Borussije Dortmund. 

"Vratio sam se na teren poslije 52 dana. Nisam 100% spreman, ali sam barem igrao. Malo sam se čudno osjećao i sada sam u redu. Sretan sam kako je sve prošlo", izjavio je Pogba.

Pogba će tako biti spreman i za revanš meč protiv Real Madrida u polufinalu Lige prvaka, koji je na rasporedu u srijedu. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti