Solskjaer: Pogba nam je važan kao igrač i kao osoba
FOTO - EPA

Solskjaer: Pogba nam je važan kao igrač i kao osoba

A. Beganović

Menadžer Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer govorio je o Paulu Pogbi kojem u ovoj sezonu pruža sve manje prilike za igru.

U Manchester Unitedu nisu zadovoljni sa onim što pruža Pogba s obzirom da su očekivali da upravo on bude taj koji će voditi ovu ekipu prema stazi stare slave.

Svjestan je i Solskjaer da Pogba nije na očekivanom nivou, ali vjeruje da će se vratiti u formu.

"Prošla sezona bila je teška za Pogbu. Zarazio se koronavirusom. Tri meča za francusku reprezentaciju pomogla su mu da uđe u formu i vrati se u ritam igre. Razgovarali smo, sad osjeća da je ojačao. Vjerujem da će samo napredovati. Nama je jako važan i kao igrač i kao osoba. Za United je suludo važno da je u dobroj formi", istakao je menadžer Uniteda.

Top Komentari

Icardi.7
Odyebi i ti i on u skokovima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi