9

Komentari (9)

JuventinoBK
Ostani sinko jos godinu a onda dzaba nama, pa da ****a puknu od muke
@MUFCDOGROBA
JuventinoBK
@Malmi_Suomi ovdje.mi. Nista nisi komentariso moj vjerni pratioce :(
MUFCDOGROBA
Hahahahaahah dobra dobra vecu platu od Ronalda da ima?
Viper20
De Kralju ne prosipaj se Ronaldo kad je dosao Jeep i svi su štrajkovali,jedva placaju njegovu platu,a sad da dodje Pogba koji ima slicnu,pa Juventus ce prodati pola tima da imaju para jbt
JuventinoBK
@Viper20 a jesi ti idiot. Cuj jedva placali placu. Radnici strajkovali hahahaah. Mamlaze nije Italija Bosna, tsmo postoji ogromna mrznja izmedju gradova i klubova. Novine koje su iz drugog grada napisu te gluposti a ti bilmez vjerujes.
JuventinoBK
@MUFCDOGROBA romaldo odlazi. Tacno ne zna se ko je gluplji od vas dvojice vifi se da ste junajtedovi fanovi. Cuj vecu platu od Ronalda. Cr ima 31 milion eura a pogba oko 15
Viper20
Misliš da Juventus moze placati Pogbu,Ronalda,Dybalu??
JuventinoBK
Slatkisu, ronaldo odlazi. Mozda cak i sad na ljeto jer ono ****o alegri zeli da ga otjera. Znog njega je otkaz dobio. Tako da on kad ode lako je placat pogbu i dibalu jer ce zajedno imat 30mil.
@Viper20
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.