31

Komentari (31)

sloboda1919tz
@mirzabaruci dobra je drzava kakav smo mi narod
Dino_2000
Lijepa noc,ulaz besplatan, ko nikad nije bio ode da pogleda.
MirzaBarucic
Majmune, tu si?
Dino_2000
@MirzaBarucic Evo me guzim ti sestru.
MirzaBarucic
Većeg seljobera na ovom portalu od tebe nema, znaš li to? Jesi li danas još nekome poželio da umre majci za Bajram? Je li, majmune?
Dino_2000
@MirzaBarucic Jesam li ja tebe licno uvrijedio a da nisi prvi poceo, i odjebi vise.I jebo ti majmun mater u pizdu.
MirzaBarucic
@Dino_2000: Psovkom samo potvrđuješ ono što mnogi ovdje misle o tebi, majmune. Dno malograđanstva, primitivnost, jednostavno kreten. To si ti. Haj' sad ponovo opleti sa psovkama.
Ibrakadabra
Naravno da nemaju slicnosti sa vama ? A da vam nije bilo podrinjaca gdje bi vam sad Sloboda bila ???
Dino_2000
@Ibrakadabra E moja ljudino to ti je ono koga ti hljebom on tebe kamenom.Cuj gdje bi bila Sloboda da nije bilo podrinjaca.Ne znam sta ti to znaci,ali znam sta znaci da nije bilo Tuzle i tuzlaka gdje bi bili podrinjci.
Tz075
djecko Sloboda bila prije podrinja a ti podrinjci su unistili grad,zalosno kada dodje do palatalizacije iz A u O. pametnom dosta
MirzaBarucic
@Dino_2000: Ljudi iz Živinica, Kalesije, Sapne vam četnike pred vratima zaustavili. O kakvoj ti Tuzli i tuzlanskoj vojsci pričaš, majke ti?
Dino_2000
@MirzaBarucic Vidi se da poznajes skoriju istoriju.Proguglaj malo dijete pa vidi koliko je tuzlanskih brigada i de vise popusti me.
MirzaBarucic
Pustimo sad vojsku i rat, nije više bitno, bitna je tvoja komunikacija na ovom portalu. Čim neko nije za Slobodu ili Real M., tu počinju vrijeđanja s tvoje strane. Skontaj samo koliko si ograničen u svojim izjavama, punim psovke i uvreda.
Dino_2000
@MirzaBarucic Izvini, ja nisam znao da ti pratis svaki moj korak.Tacno je da ginem .za Slobodu,ali za Real si me iznenadio.Nisam Real spomenuo mjesecima a ti to sve znas.
Ibrakadabra
Pa ko vas je vratio u prvu ligu kad ste bili krenuli ka kantonalnoj ??? ??
Ibrakadabra
Bgm nisi dobro informisan ako mislis da je Sloboda nastala prije Drine ???.
RodjeniRA
Derite latinskofasisticku gamad!
MirzaBarucic
Haj'mo Tuzlaci, gazite gnjide.
sloboda1919tz
Druze tuzla city nije tuzlanski klub nego podrinjski i nemaju nikakve slicnosti sa nama Nemojte njih zvati tuzlaci jer nas to vrijeda
Dino_2000
@meks01 Sloboda postoji 100 godina i postojacemo,a to sto ti pricas sve uzmi i nosi u podrinje.
MirzaBarucic
Gdje bi danas bila Tuzla bez Brčkog, Bijeljine i Podrinja? Ko zna!
Dino_2000
@MirzaBarucic Sto se ti brines na 2000 metara nadmorske visine.
sloboda1919tz
druze neman nista protiv podrinjaca a to sto pricas nike istina jer azmira samo kladionica zanima da uzme pare a mi nismo rakav klub al zato city jeste i tu je razlika i tu nemamo slicnosti a ko je odakle nije bitno samo sa je covjek
sloboda1919tz
de bi ti isti pobjegli u ratu sa ne bi tuzle je bolje pitanje a vi nama ne trebate nastetniji bi bio da se svako svojoj kuci vrati
MirzaBarucic
@Dino_2000: Odatle smo za Srbe navijali dok su vas s Ozrena rokali po Tuzli :)
konjnakvadrat
Kalesije naravno
MirzaBarucic
@sloboda1919tz: Da su svi normalni k'o ti, lako bi bilo. Ali uvijek imaš bogalje kao što je ovaj Dino_2000, proizvod koridora Arizona, koji pokazuje sav seljakluk. Da ne znam bolje pomislio bih da nije iz Ši Sela.
Dino_2000
@MirzaBarucic Opet ti trazis guzici cepa.
sloboda1919tz
maloprije pricas o smrti na Bajram a sad si isti ispao .toliio o tebi
MirzaBarucic
@sloboda1919tz: Takav sam kad se spustim na nivo provincijalaca. On je eto frajer jer je žvače ćevape u Limenci i radi na hametovoj pijaci. Seljak.
Dino_2000
@MirzaBarucic Nisam iz Si sela,ne zvacem cevape i ne radim na hametovoj pijaci,a i da radim ne znam sta fali tim ljudima.Za kraj covjece ne znam sto si se za mene zakacio,da nisi gej, i ako mozes kloni me se,ja tebe necu sigurno komentarisati nisi mi uopste interesantan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.