Pogledajte čudesan gol Falcaa

Kolumbijac ponovo zadivio svijet

Pogledajte čudesan gol Falcaa

A. Haznadarević

Dvadesetšetogodišnji Kolumbijac je ove sezone nebrojeno puta postigao zadivljujuče pogotke, kojima su se divile i najveće fudbalske legende, a da se ne želi zaustaviti, Radamel Falcao nam je ponovo pokazao.

Čovjek koji je uspio odbraniti prošlogodišnju titulu najboljeg strijelca Evropa lige i svojim fenomenalnim pogotcima donijeti ovaj veliki trofej svom Atletico Madridu jučer je u prijateljskom susretu odigranom u Kolumbiji sa domaćom ekipom America de Calija postigao prekrasan pogodak.

 

Nakon kornera koji je izveo Diego, čudesni Falcao je makazicama zakucao loptu u same rašlje golmana domaćina, koji je uspio samo pogledom ispratiti kako ulazi u mrežu.

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Inače, Radamel Falcao je jedno od najtraženijih imena ovog prelaznog roka, međutim sam Kolubijac istiće kako ne razmišlja o promjeni sredine, a da se odlično uklopio u klub sa Vicente Calderona pokazuju njegova 24 pogotka u Primeri i 12 u Evropa ligi ove sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.