Pogledajte golove sa meča Sarajevo - Igman

Sažetak utakmice

Pogledajte golove sa meča Sarajevo - Igman

FK Sarajevo jučer je u Trening centru u Butmiru odigrao prijateljski meč sa Igmanom.

Trener Husref Musemić je u susretu sa ovim federalnim prvoligašem priliku pružio gotovo svim igračima koje je imao na raspolaganju, a njegov tim na kraju je slavio rezultatom 3:1. 

Sarajevo je do prednosti došlo u 22. minuti preko Saida Husejinovića, da bi potom u nastavku utakmice još dva pogotka za bordo tim postigao mladi Sanjin Lelić. Na drugoj strani jedini gol je postigao Idriz Džafić. 

Golove sa ove utakmice možete pogledati u priloženom videozapisu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi