Pogledajte izgled novih članskih karti FK Željezničar

Navijačima nude razne pogodnosti

Pogledajte izgled novih članskih karti FK Željezničar

Fudbalski klub Željezničar će najvjerovatnije sutra (četvrtak) započeti sa prodajom novih članskih karata, čiji izgled premijerno možete vidjeti na našem portalu.

Cijena članske karte će iznositi 20 KM, a njeni kupci će, osim što će finansijski pomoći klubu, imati i brojne povlastice. U pitanju su popusti na sezonske ulaznice, minimalno 10% popusta na svaki artikal u klupskon Fan Shopu neovisno od količine, pravo kandidovanja i predlaganja kandidata za Skupštinu kao najviši organ kluba, pristup limitiranim promotivnim akcijama...

Iz Željezničara su naglasili da su kroz historiju kluba sa Grbavice navijači uvijek bili pokretačka snaga Plavih. Kako kažu na Grbavici, osnovna i najvažnija obaveza kluba je izgraditi dobre odnose sa armijom navijača Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi istaći i da su se u prodaji našli dresovi Željezničara za novu sezonu, koji su od samog pojavljivanja u javnosti pobrali pozitivne kritike kao, čini se, nijedni prethodni. Među navijačima vlada veliki interes za kupovinu dresa, a članovi kluba će imati popust i moći će ga nabaviti po zaista pristupačnoj cijeni.

  redovna cijena za članove kluba
DRES 60 KM 50 KM
PRINT 15 KM 10 KM
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.