Nakon poraza od Hrvatske

Pogledajte kakav su ispraćaj Englezi priredili Garethu Southgateu

Selektor reprezentacije Engleske Gareth Southgate bio je veoma tužan nakon sinoćnjeg poraza od Hrvatske u polufinalu Svjetskog prvenstva. 

Ipak, nakon meča Southgate je ispao veliki gospodin te je poželio mnogo sreće Hrvatskoj u finalu, a navijači Gordi Albiona su ga na veoma lijep način ispatili sa Lužnikija.

Iako su i oni sigurno bili duboko razočarani, ipak su svom selektoru posvetili jednu pjesmu kojom su mu između ostalog poručili da je on pravi čovjek za njihovu reprezentaciju i da će se fudbal vratiti kući.

Podsjetimo, Hrvatska je sinoć pobijedila sa 2:1 nakon produžetaka, a Engleskoj ostaje susret za treće mjesto protiv Belgije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije