10

Komentari (10)

mostarac
Baka je supljak zesci ..Rodjeni Mostarac koji je do rata govorio hiljadu,hljeb,kafa itd sad prica ko da je iz Gruda ...Mozes bit Hrvat a i da pricas kako si naucio ovako ispadas papak sto i jesi!!!Mostar u srcu Velez do groba!!!
Robinh
Nemojte tako, ovi su iz sarajva, multietike sjediste I kulturnih ljudi. Nabijem na kur.ac I vas I sarajvo
markopolo
A što su mu zviždali??????? Kad će mo se napokon početi ponašati ko građani, pa onog što je dobio utakmicu(ako je sve bilo korektno), nagraditi aplauzom, jer je jednostavno bio bolji ????
mosanjazri11
Tko gubi ima pravo da se ljuti...
sekac
grande i gospodin gdje bio kad su pogodili Đakmićau glavu od kojih seljaka "mostarskih" govno bez karaktera nema ga nigdje kad se svira penal za Zrinjski protiv Goška,Sarajeva poserem mu se u bradu realnu
sekac
Mirko
Nije lako biti uzor Zidanu
Mirko
ForzaZrinja
hdhdui
Bravo baka gospodine nek sarajevski seljaci zvizde koliko hoce
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.