Pogledajte kako je prošao Coutinhov debi za Barcelonu

Predstavio se navijačima na Nou Campu

Pogledajte kako je prošao Coutinhov debi za Barcelonu

Novi fudbaler Barcelone Philippe Coutinho debitovao je za katalonski klub u susretu četvrtfinala Kupa kralja protiv Espanyola.

Brazilac je u duelu sa svojim bivšim klubom odigrao posljednjih 20-ak minuta, a za to vrijeme nije napravio ništa toliko spektakularno iako je bilo primijetno da se mnogo otvarao, tražio loptu i pokušavao da se predstavi svima u što boljem svjetlu. Bilo je tu i nekoliko zaista lijepih poteza, ali najbolje od njega se tek očekuje.

Coutinho se tek oporavio od povrede i ovo mu je bila prva utakmica nakon otprilike mjesec dana, a očekuje se da već za vikend protiv Alavesa bude starter. 

Dojučerašnji igrač Liverpoola je u igru ušao u 68. minuti umjesto legendarnog, ali već vremešnog Inieste, a tu izmjenu je možda bila slikovit primjer smjene generacija koja se polako nazire u Barceloni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi