Pogledajte kobni trenutak duela Jevtića i Heće

Član Viteza izvukao deblji kraj

Pogledajte kobni trenutak duela Jevtića i Heće

S. Mlaćo

Subotnje mečeve Premijer lige naše zemlje definitivno je obilježila teška povreda defanzivca Viteza Marka Jevtića. 

Naime, Jevtić je nakon bezazlenog duela sa Harisom Hećom, prvotimcem Čelika, ostao ležati, ali je vrzo brzo došao sebi, te su svi akteri susreta mislili da se ne radi o ozbiljnoj povredi. 

Ipak, Jevtić je zatim prebačen u zeničku bolnicu, a višesatna operacija donijela je i odstranjivanje bubrega, te je za njega igračka karijera sigurno završena. 

Na internetu se pojavio i sam video duela Jevtića i Heće, koji pokazuje da se radi vjerovatno jednom od više desetina duela kojeg možemo vidjeti na svim utakmicama, ali ovaj je ipak bio koban po defanzivca Viteza. 

Jučer su se saopštenjem oglasili i iz NK Čelik, te pružili riječi podrške iskusnom defanzivcu i obećali pomoć na sve raspoložive načine. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi