Pogledajte Lavezzijevu reakciju nakon što je zamijenjen

Na terenu proveo 7 minuta

Pogledajte Lavezzijevu reakciju nakon što je zamijenjen

A. Haznadarević

U drugom kolu grupne faze Lige prvaka  PSG je poražen od Porta rezultatom 1:0, a da u ekipi Carla Ancelottija nije vladala baš dobra atmosfera, najbolje je pokazala reakcija Ezequiela Lavezzija nakon što je izveden iz igre.

Naime, Lavezzi je na terenu proveo svega sedam minuta, budući da je u igru ušao u 73. minutu, a već u 80. je umjesto njega na teren istrčao Javier Pastore.

 

Trideset miliona vrijedno pojačanje PSG-a ni najmanje nije bilo zadovoljno sa ovakvim razvojem situacije, a trener Ancelotti je kasnije medijima objasnio da se odlučio na taj potez zbog Lavezzijevih problema s mišićima noge, koje vuće još od početka sezone.

 

Ipak, bivši napadač Napolija sa žestokim udarcem u hladnjak nije odavao dojam povrijeđenog igrača.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.